Jahnukaiset tekijänä

Anarchy in the UK / Laura

Jahnukaiset

Hiljaiset levyt (2017)

6 €

Jahnukaisten ensimmäiselle vinyylisinkun A-puolella soi veikeästi svengaava versio Sex Pistolsin debyyttisinkin paraatipuolesta. B-posken täyttää Janne Laurilan vaimoilleen säveltämä lemmenlaulu. Janne myös laulaa molemmat kappaleet.

Juhannus Las Vegasissa

Jahnukaiset

Hiljaiset levyt (2016)

10 €

Tamperelainen juokamiesluokan jazzin perustaja- ja pioneeriyhtye jatkaa neljännellä sävelkansiollaan sarjakuvaswingin, naivistisen jatsailun ja hilpeän instrumentaalimusiikin maisemissa. Kappaleiden nimet kertovat kvintetin hulppeasta huumorintajusta: Isäni oli Gerd Müllerin setä ja Hotellinjohtamisen alkeet! Kuuntele ne ja kymmenen muuta oman CD-soittimesi välityksellä! Jahnukaiset: J. Tilsa (klarinetti), Pasi Heikura (kitara), Antti Seppänen (marimba), Juha Vihusaari (basso), Juppo Paavola (rummut).

Neljä esinettä

Jahnukaiset

Wood Productions (2010),

15 €

Hilpeä puolituntinen Jahnukaisten viehättävää päiväkerhojatsia. Tampereen yliopiston dosentti Jarkko Niemi toteaa kansitekstissään: Yhtyeen ideassa ja musisoinnissa voi kokea laajemman yhteiskunnallisen sanoman, jota kiristyvän kilpailun ja kaikenlaisen meritokraattisen pinnistelyn turruttamien kansalaisten olisi erittäin tarpeellista pysähtyä kuuntelemaan: "älkää hermoilko, kyllä kaikki järjestyy".

Beverly Hills

Jahnukaiset

Wood Productions (2007)

15 €

Maestro Tilsan klarinetti tanassa johtama Jahnukaiset on hämmästyttänyt ja kummastuttanut erikokoisia kulkijoita jo taannoiselta 90-luvulta lähtien. Kvintetin musiikin voi luokitella esimerkiksi jokamiesluokan bebopiksi tai päiväkerhojatsiksi. CD-levyn muotoinen sävelkansio sisältää kappaleet Älä suututa kamelia, Salmiakin aakkoset, Kova kuin kallio, Lasse Mårtenson on idolini sekä yksitoista muuta. Yhtyeessä soittavat Tilsan lisäksi Antti Seppänen (marimba, vibrafoni), Pasi Heikura (kitara), Juppo Paavola (rummut ja Juha Vihusaari (basso).

Zuurehkot zetelit

Jahnukaiset, Kaukainen pappa, Kivettynyt mämmi, Lentomies Usva

Suuri Kurpitsa & Wood Productions (2000)

12 €

Tilsan mureimmat musiikkiohukaiset näppärällä lasersoikiolla! Non-zop xzaasi! Kuuntelu omalla vastuulla! Aikanaan Waldemar Walleniuksen suurmenestykseksi veikkaama levy jäi varsin pieneksi sellaiseksi, joten muutamia eksemplaareja on edelleen jäljellä. Albumi sisältää bonusraita mukaan lukien 31 kappaletta ja neljä Tilsan johtamaa yhtyettä: jatsiyhtye Jahnukaiset, juureva rockbändi Kivettynyt mämmi, eteerisen hipahtava Lentomies Usva ja rujo bluesduo Kaukainen pappa.